In Person in top 3 ‘Beste Werkgevers’, zakelijke dienstverlening

0
243

In Person Uitzendbureau is voor het tweede jaar op rij een van de 3 beste werkgevers in de categorie ‘ zakelijke dienstverlening’ in Nederland.

Dat werd dinsdag bekendgemaakt tijdens de presentatie van de Beste Werkgevers Award, georganiseerd door Intermediair en Effectory.

In Person is bovendien het hoogst genoteerde uitzendbureau.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 15e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers meer dan 350 werkgevers in twee categorieën: “meer dan 1.000 medewerkers” en “minder dan 1.000 medewerkers”.

In Person deed dit jaar voor de tweede keer op rij mee aan de Beste Werkgevers Award. Herman Kok, oprichter en DGA van In Person, ziet de score als een bevestiging van de kracht van In Person: “Op het gebied van bevlogenheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid scoren wij bovendien zeer hoog vergeleken met andere deelnemers. De 100% respons, wat nog niet eerder is voorgekomen bij de Beste Werkgevers Awards, is een fantastische bevestiging van de verbondenheid binnen In Person. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende jaren weten door te groeien naar de Beste Werkgever van Nederland.”

Bron: In Person, 7 oktober 2015