In Person en Nedap ontwikkelen roosterpakket

0
2494

Samen met Nedap heeft In Person het afgelopen jaar PEP Grid ontwikkeld, een roosterpakket dat In Person medewerkers helpt de juiste keuzes te maken op basis van KPI’s.

In een sterk veranderende arbeidsmarkt worden flexibiliteit, beschikbaarheid van informatie en snelheid van handelen steeds bepalender voor het succes van organisaties. Om organisaties te stimuleren in die ontwikkeling investeert uitzendbureau In Person continu in
innovaties.

Met PEP Flex bieden In Person en Nedap klanten al langere tijd de mogelijkheid tot het digitaal en automatisch registeren van uren op kostenplaats waardoor er veel sturingsinformatie beschikbaar komt. Met het nieuwe roosterpakket geven medewerkers (mobiel) hun beschikbaarheid op en worden forecasts van de klant in het systeem gezet. Consultants van In Person kunnen vervolgens op basis van afgesproken KPI’s de meest optimale planning maken.

Michiel Pot, CEO In Person: “We werken al langere tijd succesvol samen met Nedap aan innovaties in de uitzendbranche. Na de succesvolle implementatie van PEP Flex (digitale urenregistratie) hebben we nu met PEP Grid wederom een innovatie waarmee we onze dienstverlening verder versterken. PEP Grid maakt het onze mensen niet alleen gemakkelijker, het zorgt er bovendien voor dat we met onze opdrachtgevers forecasts en realisatie optimaal op elkaar kunnen laten aansluiten. Met de uitrol van PEP Grid op al onze InHouse-vestigingen dit jaar zijn we in staat om onze klanten nog competitiever te maken.”

Bron: In Person en Nedap, 7 april 2015