In Person benoemt Michiel Pot als algemeen directeur

0
2158

Michiel Pot is per 1 november 2012 door Herman Kok, DGA, benoemd tot algemeen directeur van In Person.

Hij volgt daarmee Toine van Goethem op, die naast zijn rol als financieel directeur, sinds 2010 belast was met de algehele leiding van In Person.

Algemeen directeur Michiel Pot
Michiel Pot is sinds 2007 werkzaam bij In Person. In zijn huidige functie gaf Michiel als Manager Operations leiding aan de In House vestigingen in Nederland en was hij onder meer verantwoordelijk voor strategische partnerships met opdrachtgevers als Netwerk VSP, PostNL, DHL, Promens, Timberland en Vredestein. Daarvoor gaf Michiel als operationeel manager leiding aan de reguliere vestigingen van In Person. Toine van Goethem heeft gedurende 12 jaar de financiële leiding gehad over In Person en zet zijn carrière per 1 januari 2013 voort buiten de organisatie. In zijn functie heeft Toine een waardevolle bijdrage geleverd aan de (financiële) groei van het bedrijf. In deze tijd is In Person gegroeid van een regionaal uitzendbureau naar een naar een landelijke speler met toonaangevende relaties en circa 40 (internationale) locaties. In Person helpt jaarlijks ruim 10.000 medewerkers aan een nieuwe baan.

Innovatie dienstverlening
Onder leiding van Michiel Pot zal In Person verder invulling geven aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarbij zal de focus liggen op innovatie van dienstverlening en een nadrukkelijke profilering in de markt.

Bron: In Person, 9 november 2012