i4talent start detachering digital professionals

0
198

i4talent lanceerde maandag officieel haar nieuwe unit, genaamd i4talent Digital onder leiding van Cristel Schoemaker.

Eerder dit jaar startte reeds de unit Control, en met succes. Nu volgt digital, oftewel data.

Oprichtster en eigenaresse van i4talent Daniëlle Kleyheeg wil verder en dit doet ze door haar bedrijf te laten groeien door diverse separate units te starten, allen met hun eigen BV. “Op deze manier kan iemand vrij laagdrempelig zijn of haar eigen bedrijf starten, krijgt hulp, gebruikt onze goede naam en heeft daardoor een goede start. Het is iets heel anders dan vanaf je zolderkamertje ergens beginnen. Hier start je meteen en word je in het diepe gegooid, echt ondernemen dus.”

Vorig jaar kwam Cristel in contact met Daniëlle en ontstond het plan om een nieuwe business op te zetten. Aangezien i4talent een financiële detacheerder is, en ook binnen dit vakgebied data een steeds grotere rol speelt, kwamen ze al snel tot de conclusie dat data een prachtig verlengstuk is. Het gaat om rollen als een Business Analist, BI Consultant, Forecaster, Informatie Analist maar ook een functie als database marketeer. Data in de breedste zin van het woord.

De bedoeling is in korte tijd een goede pool van mensen op te bouwen die bij i4talent Digital op de payroll staan en gespecialiseerd zijn in bovenstaande functies. De junior kandidaten zijn allen HBO/WO geschoold en starten een traineeship van een jaar met de focus digital data. i4talent Digital biedt niet alleen detachering maar ook werving & selectie.

Bron: i4talent, 3 juli 2017