Humares versterkt Engineering activiteiten

0
498


NOVA Engineering

4 juni 2010

Humares, specialist in het uitzenden en detacheren van maritiem, technisch en industrieel personeel, heeft haar engineering activiteiten versterkt met de toevoeging van de activiteiten van Flexsearch. De Eindhovense vestiging van Flexsearch wordt ondergebracht in het label NOVA Engineering.

Flexsearch is een detacherings- en werving & selectiebureau voor engineeringprofessionals in de regio Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit zeer ervaren consultants met een uitgebreide commerciële ervaring in de branche. Flexsearch is actief in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek en ICT.

Flexsearch en NOVA Engineering
Flexsearch wordt geïntegreerd in NOVA Engineering. Oprichter en directeur Jan Willem van den Hout zal naast de dagelijkse aansturing van de Eindhovense vestiging tevens de eindverantwoordelijkheid van NOVA Engineering op zich gaan nemen. Voordat hij in 2007 Flexsearch oprichtte, heeft Van den Hout een jarenlange ervaring opgedaan in de detachering van hoogopgeleide professionals, onder andere bij United Technical Solutions.

Blij met toevoeging
Humares directeur Patrick van der Ploeg toont zich heel blij met de toevoeging: “Voor ons is de samenvoeging een belangrijke stap naar verdere groei. Flexsearch brengt ons een aanvulling op de huidige diensten en specialismen en de medewerkers van Flexsearch brengen een belangrijke hoeveelheid kennis en ervaring en een goed commercieel netwerk in. Deze samenvoeging past perfect binnen onze ambitie om NOVA Engineering te laten groeien naar een speler van betekenis met een landelijke dekking in Nederland. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze belangrijke stap kan aankondigen en heb er vertrouwen in dat we met deze stap een periode van vernieuwde groei zullen inzetten.”

Ondersteuning
Flexsearch heeft gekozen voor aansluiting bij de Humares Groep, vanwege de ondersteuning die Humares hen biedt op het gebied van marketing & communicatie, HR en administratie. Van den Hout: “De ondersteuning die Humares biedt en de structuur die er bij NOVA Engineering staat, bieden de mogelijkheid om te groeien naar een speler van betekenis in de technische detachering. De combinatie van de Rotterdamse NOVA vestiging met de Eindhovense vestiging van Flexsearch, bieden NOVA Engineering goede toekomstperspectieven.”

Gerelateerd nieuws
> Humares lanceert NOVA Engineering
> Humares verkoopt XPE België aan Adecco
> Humares neemt aandeel in SwetsODV

Bron: Humares, 4 juni 2010