HROffice hoofdsponsor Recruiters United

0
101

Per september is HROffice hoofdsponsor van Recruiters United, het grootste kennisplatform van de recruitmentbranche.

CEO Hans van Rijnswoud: “Wij vinden het belangrijk om, naast inhoudelijke bijdragen, ook op deze manier kennisdeling over online recruitment te kunnen faciliteren.”

De rol van hoofdsponsor sluit aan bij de ambities van online recruitment tool HROffice. Van Rijnswoud: “Met deze stap maken we deel uit van een innovatieve hub binnen de recruitmentbranche. Als partner kunnen wij meedenken met het bestuur van Recruiters United, waardoor we samen nog meer inspiratie kunnen bieden aan leden. Wij herkennen ons sterk in de kernwaarden van Recruitment United, zoals verbinding, vernieuwing en ambitie.”

HROffice wil in blogs en tijdens events zoals het Campusrecruitment Event, het Recruitment Innovation Event en de Employer Branding Experience discussies leiden over trends in het vak en het recruitment van morgen. Het platform Recruitment United bestaat ruim tien jaar en organiseert gemiddeld tien events per jaar. De 400 actieve leden krijgen gratis toegang tot toonaangevende sprekers, inspirerende ontmoetingen en netwerkmomenten.

Bron: HROffice, 10 september 2014