Hellome nieuw platform voor aanbod flexkrachten

0
569

hellome.nl

25 januari 2012

Op Hellome vindt een bedrijf direct uitzendkrachten, detacheringkrachten en werving & selectiekandidaten.

De beta-versie is inmiddels online
Werkgevers kunnen via Hellome het aanbod flexkrachten bekijken zonder er voor te betalen en zonder een account aan te maken.

Hunterz
Ruim twee jaar werkten Arjan Elbers, Randy Cillekens en Marijn Bankers aan Hellome. Elbers (1978) en Cillekens (1981) zijn eigenaar van het internet+ bureau Get.Noticed in Nederweert. Bankers (1987) is sinds 2010 in dienst als hoofd design.

Get.Noticed
Cillekens is verantwoordelijk voor de techniek, Elbers komt uit de arbeidsbemiddeling en is verantwoordelijk voor marketing en sales. Hun bedrijf Get.Noticed maakt websites, shops, apps maar exploiteert ook eigen sites, zoals: Hunterz.nl, Postnlpeople.nl en Nederland Vacatureland.

Alle kandidaten op 1 platform
Elbers: “De werkgever kan kandidaten vinden waar hij wil, wanneer hij wil, ongeacht de intermediair. Intermediairs gebruiken vestigingen, vacaturesites, social media en meer om hun vraag (de klant vacatures) te laten zien, maar het aanbod (de kandidaten) wordt nergens getoond. Hellome brengt alle kandidaten samen en werkgevers vinden zo die kandidaat die ze anders (misschien) nooit waren tegengekomen. De grote uitzenders en detacheerders zagen direct de eenvoud van het concept en de toegevoegde waarde van de website.”

Ambitie: beste en grootste CV-database
Elbers: “Veel van onze concurrenten hebben een betaalde variant van een CV-database. Dat wil zeggen: eerst betalen, daarna pas zoeken. De doelstelling van Hellome is de beste en grootste CV-database zijn van Nederland. Hellome is partner van Jobbird.com. Ook met AFAS software gaan we een partnership aan.”

Bron: Get.Noticed, 25 januari 2012