HelloFlex lanceert Recruit

0
375

HelloFlex lanceert de nieuwe tool “Recruit”. Met Recruit kun je eenvoudig goed-vindbare vacatures publiceren op je eigen website.

Vacatures goed vindbaar voor werkzoekenden
De vacatures die gepost worden op Recruit zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google, en dus goed vindbaar voor werkzoekenden. In een wereld van de kostbare en machtige job boards, biedt Recruit nu een goedkoper en slimmer alternatief.

Hogere conversie
Recruit personaliseert je website op basis van het zoekgedrag van de werkzoekende. Het zoekgedrag bepaalt wat de werkzoekende de volgende keer ziet. Dit leidt tot meer conversie.

Koning: “Eindelijk een alternatief”
‘De meeste van onze klanten hebben niet de professionele tools om zelf de werkzoekenden te bereiken, ze zijn daarbij afhankelijk van de grote en dure jobboards’, aldus Rinske Koning, HelloFlex. ‘Maar deze afhankelijkheid wordt niet fijn gevonden. Daarom komt HelloFlex nu met een alternatief. Met de nieuwe HelloFlex tool “Recruit” die we nu lanceren kunnen onze klanten zelf eenvoudig en goedkoop de werkzoekende bereiken.’

HelloFlex: sourcing management tools
Recruit is de nieuwste tool die HelloFlex aanbiedt. HelloFlex is sourcing management software voor de flexmarkt. Zowel inleners als uitleners van flexibele arbeid maken gebruik van deze moderne cloud tools. HelloFlex is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op smartphones en tablets.

Demo tijdens kosteloze Xperience day
Op 4 oktober krijgen bezoekers van Xperience day een demo te zien van de nieuwe tool. Aanmelden voor dit kosteloze evenement is mogelijk via de HelloFlex website.

Bron: HelloFlex, 21 september 2016