HeadFirst sluit vierjarige raamovereenkomst met Belastingdienst

0
75

Kennisbemiddelaar HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, heeft van de Belastingdienst de opdracht gegund gekregen voor de inhuur van externe non-ICT-medewerkers*.

De raamovereenkomst gaat per 4 december 2017 van start met een looptijd van vier jaar.

HeadFirst gaat de Belastingdienst bijstaan bij de efficiënte inhuur van externe professionals. De kennisbemiddelaar gaat de werving en selectie voor projecten en interim-opdrachten verzorgen, evenals de screening, contracting en facturatie. De Belastingdienst huurt onder deze raamovereenkomst externe professionals in voor niet-ICT-functies, zoals HR Adviseurs, Business Consultants, Lean Coaches en Interactieontwerpers.

Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst, is trots op de nieuwe samenwerking: “De Belastingdienst zocht een professionele en eerlijke organisatie. HeadFirst heeft door de jaren heen bewezen dit te zijn, mede door onze strijd tegen nodeloze ketenvorming en het niet hanteren van een concurrentiebeding in contracten met ondernemers. Ik ben heel blij dat we opnieuw geselecteerd zijn nadat we eerder succesvol hebben samengewerkt met de Belastingdienst.”

* Dit betreft inhuur van externe medewerkers die nog niet zijn aanbesteed binnen één van de Rijksbrede inkoopcategorieën.

Bron: HeadFirst, 7 december 2017