Harvey Nash wint Staffing Award

0
82

Harvey Nash is tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards als ‘Beste Intermediair van Nederland’.

Het juryoordeel kwam tot stand op basis van online referenties door zowel kandidaten als klanten, die zijn gecontroleerd door Ratecard, de onafhankelijke feedbacktool voor de flexmarkt.

Criteria
Criteria voor de jury waren onder andere een video-interview, algemene klanttevredenheid, algemene kandidaattevredenheid, Net Promoter Score (NPS), kwaliteit van dienstverlening en prijs-/kwaliteitverhouding.

Cijfers
Uit de overall feedback van de referenten komt naar voren dat Harvey Nash daadkrachtig is, heldere communicatie heeft en zeer transparant is. Een korte samenvatting in cijfers: een 9,4 op basis van de referenties verzameld via Ratecard en een NPS van +83.

Beoordeling
Algemeen Directeur Jan Leen ’t Jong: “Wij zijn erg blij met wederom het winnen van een Staffing Award. Met name omdat het een award is die we hebben gewonnen op basis van de fantastische referenties van klanten, zelfstandig professionals en leveranciers. Maar ook omdat we een geweldige beoordeling hebben ontvangen van een professionele en onafhankelijke jury van de Staffing Awards.”

Bron: harveynash.com, 23 januari 2017