Harvey Nash seminar screening medewerkers

0
1142

HarveyNashLogo31 maart 2011

Harvey Nash organiseert in samenwerking met Levent Group een seminar over Integrity Services, oftewel het screenen van kandidaten om hun integriteit vast te stellen. Dit onderwerp is momenteel een hot topic, aangezien deze dienst steeds vaker gewenst of vereist is.

Het seminar behandelt de meest prangende vragen rondom dit onderwerp: Wat houdt het screenen eigenlijk in? Wat zijn de gevolgen? Welke effecten heeft het op je organisatie én op je medewerkers? En wat is het nut? Het seminar vindt plaats op 10 mei aanstaande in De Olifant te Breukelen en is voornamelijk voor HR-verantwoordelijken, compliance officers en security managers.

Programma

Het programma start om 13.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. Sprekers zijn René Reijenga, voorzitter Vakgroep Screenen & Ethiek van VBN, over richtlijnen bij pre-employment screening, John W. Weusthof, eigenaar Integer Ondernemen, over ‘Wat is dat, screenen?’, Drs. Pauline Bos, eigenaar Assessmentsonline, over integer screenen van je personeel en Mr. Marcus Draaisma, arbeidsrechtadvocaat Palthe Oberman, over arbeidsrechtelijke kant van screenen.

Aanmelden
Meer informatie over het seminar en de sprekers is te vinden op de site van Harvey Nash » Deze site biedt ook een mogelijkheid tot aanmelden. Het seminar vindt plaats in De Olifant, Straatweg 1, te Breukelen.

Bron: Persbericht Harvey Nash, 10 februari 2011