Harvey Nash organiseert seminar over inhuur van extern personeel

0
362

17 oktober 2012

Harvey Nash organiseert op vrijdag 16 november de lustrumeditie van het Procurement Seminar. Dit jaarlijks terugkerende seminar is voornamelijk bedoeld voor inkoop- en HR-professionals die zich bezighouden met de inhuur van extern personeel.

Harvey Nash heeft in de afgelopen jaren veel inzicht gekregen in de wijze waarop organisaties in Nederland met hun inhuur omgaan. Vanuit deze achtergrond is Harvey Nash een aantal jaren geleden gestart met het organiseren van bijeenkomsten waar organisaties met elkaar best practises kunnen uitwisselen. In toenemende mate staat de optimalisatie van het inhuurproces op de agenda. Het seminar sluit hier met actuele onderwerpen goed op aan. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere aanbestedingen, leveranciersmanagement, Operational Excellence in het inhuurproces en de wet- en regelgeving rondom de inhuur van extern personeel.

Het programma ziet er als volgt uit:
09.00 uur: Ontvangst & presentaties
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Presentatie: ‘Update wet- en regelgeving met betrekking tot inhuur externen’
15.00 uur: Einde

Aanmelden en meer informatie
Meer informatie over het seminar en over de aanwezige sprekers is te vinden op de website van Harvey Nash. Hier is ook de mogelijkheid tot aanmelden. Het seminar vindt plaats in Meeting Plaza, Planetenbaan 100 te Maarssen.

Bron: Harvey Nash Persbericht, 17 oktober 2012