Harvey Nash omzet 2011: +26%

0
375

Harvey Nash7 mei 2012

Harvey Nash behaalde in 2011 een omzet van 533 miljoen pond, een stijging van 26 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

Dit financiële jaar eindigde op 31 januari 2012.

De winst voor belasting steeg met 35 % naar 8,5 miljoen pond. De cashflow uit operatie steeg met hetzelfde percentage naar 8,4 miljoen pond.

Jan-Leen ’t Jong
“In Nederland heeft het afgelopen jaar het macro-economisch herstel niet doorgezet. Dit in tegenstelling tot andere landen binnen de Harvey Nash Group”, stelt Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland. “Desondanks hebben wij een groei kunnen realiseren. Wij hebben het afgelopen jaar scherp gekeken naar mogelijkheden om de winstgevendheid zo hoog mogelijk te houden. Zo hebben we technologie en offshoring ingezet om efficiënter te werken en om ons aanbod van diensten te verbreden. Tevens hebben we geïnvesteerd in aanvullende salesmogelijkheden. Vooral in het laatste kwartaal hebben we mede door deze activiteiten een verbetering gerealiseerd in de resultaten, ondanks de groeiende onzekerheid binnen de eurozone. Dit geeft aan dat ons dienstenportfolio en ons sterke merk voordelen bieden ten opzichte van andere aanbieders in de markt.”

Bron: Persbericht Harvey Nash, 7 mei 2012