Gratis loopbaanadvies tijdens Week van de Loopbaan

0
34

De Week van de Loopbaan 2019 vindt plaats van 16 t/m 21 september.

Wat biedt deze Week van de Loopbaan?

– Zes dagen lang gratis loopbaanadvies
– Voor iedereen toegankelijk
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers
– Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
– Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied.

Kosteloos advies inwinnen
Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional en jobcoach van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Iedereen kan van 16 tot en met 21 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt. Bekijk de lijst met aangesloten professionals

Gemotiveerde medewerkers belangrijk voor succes van organisaties
Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling van kwaliteiten. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk. Voor een effectieve inzet van loopbaanbeleid kan gebruik gemaakt worden van de diensten van een loopbaanprofessional.

Over Noloc
Noloc is de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. De vereniging heeft ruim 3.000 leden. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het hoge niveau van dienstverlening voor heel de branche.

Bij ruim 300 loopbaanadviseurs en jobcoaches aangesloten bij Noloc staan dus van 16 tot en met 21 september a.s. de deuren open om belangstellenden te ontmoeten en hen verder te kunnen helpen met hun loopbaanvragen.

Bron: Noloc, 30 augustus 2019