Goodmorning en LTO Seizoenarbeid payroll partners

0
537

Goodmorning uit Etten-Leur en LTO Seizoenarbeid gaan hun krachten bundelen en als partners samenwerken.

Per januari 2014 zal Goodmorning de payroll-dienstverlening gaan uitvoeren voor LTO Seizoenarbeid. Dit zal gebeuren in de agrarische sector onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. Het uitzenden, detacheren en payrollen van de medewerkers in andere branches blijft onveranderd onder de naam Goodmorning.

Goodmorning
Concreet zal de samenwerking bestaan uit het verlenen van de payrolldienstverlening door Goodmorning aan leden en klanten van LTO Seizoenarbeid. Goodmorning, een vooruitstrevende fullservice uitzendorganisatie die werkt volgens de kwaliteitsnormen van ABU, ISO, VCU, NEN en SNF (Stichting Normering Flexwonen) heeft met haar ruim 12,5 jaar ervaring alles in huis om aan de wensen van de leden en klanten van LTO Seizoenarbeid tegemoet te komen. Landelijk werken er dagelijks 1500 betrokken Goodmorning-medewerkers die de taal van de agrarische maar ook de technische, logistieke, industriële en voedingsmiddelensector spreken. Samen met de professionele backoffice verzorgen zij flexibel personeelbeheer zonder administratieve verplichtingen.

LTO Seizoenarbeid Payrolling
Vanaf 23 januari zal Goodmorning de payroll-dienstverlening in de agrarische sector uit gaan voeren onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. LTO Seizoenarbeid, onderdeel van de Land- en Tuinbouw Organisatie, de ondernemers- en werkgeversorganisatie voor agrarische sectoren, behartigt de belangen van circa 50.000 agrarische ondernemers. Goodmorning is dienstverlener op het gebied van arbeidsadvies, payrolling, werving & selectie, uitzenden, detacheren, en huisvesting van arbeidsmigranten met eigen wervingskantoren in Nederland, Polen en Roemenië.
Zie ook www.ltosapayrolling.nl.

Bron: Goodmorning en LTO Seizoenarbeid Payrolling, 23 januari 2014