Gateclosers beperkt uitstroom professionals

0
66

Serieus… Recruitment is niet je (grootste) probleem!

Dat meldt Koen Roozen, die de service Gateclosers heeft gelanceerd.

“Heel Nederland is bezig met het werven van professionals. Complete legers recruiters worden aangetrokken. Arbeidsmarktcommunicatie wordt weer op hoog niveau ingezet voor de beste recruitmentsites, jobboards, referral acties en social mediakanalen.

Recruiting Nederland heeft de metaforische stoep van haar bedrijf gepoetst, de voordeur wijd openstaan en meerdere gastheren en gastvrouwen op straat gezet om vriendelijk en gebarend nieuwe professionals te verleiden om vooral via zijn of haar voordeur naar binnen te lopen voor een nieuwe carrière. Maar bij de voordeur ligt je probleem.

Alles wordt uit de kast gehaald om professionals via de voordeur van je bedrijf naar binnen te halen en tegelijkertijd staat je achterdeur wagenwijd open en vertrekken je “beste” professionals. Dat is je echte probleem.

Een professional die je organisatie verlaat is vele malen duurder dan het werven van een nieuwe medewerker. Elke vertrekkende professional neemt automatisch wervingskosten, onboarding-kosten, inwerkkosten en productiviteitsverlies met zich mee.

En daar springt het bedrijf Gateclosers op in.

Gateclosers is Nederlands eerste bedrijf volledig gespecialiseerd in de reductie van ongewenst verloop voor je organisatie. Een team van twaalf professionals gaat vanaf mei met dit programma bergen kosten voor bedrijven besparen.”

Bron: HetRecruitingKantoor, mei 2017