G4S lanceert nieuwe Recruitmentsite

0
360

G4S Nederland heeft vandaag haar nieuwe recruitmentsite werkenbijG4S.nl gelanceerd. Deze website, ontwikkeld en gebouwd door Floyd & Hamilton, toont alle openstaande vacatures van G4S  en maakt solliciteren eenvoudig. 

Mobiele site en Facebook App
Behalve een desktop versie is er ook een mobiele site geconstrueerd die het gebruik van de website op een smartphone makkelijk en snel maakt. Verder is de site gekoppeld aan Connexys,  het Recruitmentsysteem (ATS) waar G4S gebruik van maakt. ‘We hebben de site nog verder uitgebreid met een Facebook App, waardoor vacatures direct worden doorgeplaatst naar de Facebookpagina van G4S en daarnaast gaat G4S de referral tool Jobs2Post gebruiken’, aldus Ramses Serno van Floyd & Hamilton.

Samenwerking met Floyd & Hamilton
Jeroen van Rossum, Specialist Arbeidsmarktcommunicatie van G4S, is zeer tevreden met het resultaat. Met deze nieuwe site heeft G4S een grote stap vooruit gezet op het gebied van recruitment en Employer Branding!’ Verder zegt Van Rossum over de samenwerking: ‘Ik ben erg blij met de flexibiliteit en het schakelvermogen van Floyd & Hamilton.

De recruitmentsite is te bekijken via http://www.werkenbijg4s.nl

Bron: Persbericht Floyd Hamilton, 3 december 2013