FSGroep koopt SharpMinds

0
794

FSGroep breidt haar activiteiten in de flexmarkt verder uit door de verwerving van een meerderheidsbelang in SharpMinds, voorheen OSDN, leverancier van hoogopgeleide en gespecialiseerde Oekraïense teams.

Nardo Lambregts, directeur FSGroep: “Voor FSGroep is deze stap van groot strategisch belang. Hiermee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Met SharpMinds verschaffen we nieuwe en bestaande klanten van FSGroep de toegang tot betaalbare en toch hoogwaardige software ontwikkel teams, maar ook zeer efficiënte teams op het gebied van administratieve verwerking. Met SharpMinds zijn wij nu in staat om naast onze standaard software ook toegang tot maatwerk oplossingen te leveren. Veel van onze klanten hebben hier behoefte aan.”

Edwin Zuydendorp, oprichter van SharpMinds: “Uniek in onze dienstverlening is dat de klant zelf de projectverantwoordelijkheid houdt. Onze rol beperkt zich tot het regelen van capabele en gespecialiseerde teams. Met de toegang tot het klantennetwerk van de FSGroep kan SharpMinds doorgroeien naar circa 200 engineers en financials in de komende twee a drie jaar.”

Over FSGroep
FSGroep is gevestigd in Hilversum, Nederland. De missie van FSGroep is “to take the lead in facilitating the world of agencies and employers in temporary staffing”. De diensten van FSGroep omvatten software, backoffice services en nieuwsvoorziening en worden geleverd aan meer dan 500 intermediairs en meer dan 1.000 inleners. De omzet van FSGroep zal in 2013 rond € 26 miljoen uitkomen. De belangrijkste labels van FSGroep zijn FlexService, PSC | platform, Glued en FlexNieuws. Zie verder www.fsgroep.nl.
SharpMinds
Over SharpMinds
SharpMinds opereert vanuit Chernivtsi, Oekraïne. SharpMinds levert gespecialiseerde teams aan organisaties in Nederland. In de afgelopen 8 jaar is SharpMinds één van de meest gerespecteerde werkgevers in deze stad geworden, met een sterke connectie met de Universtiteit van Chernivtsi. Zie verder www.osdn.nl.
Voor meer informatie bel Nardo Lambregts (+ 31 35 646 44 00) of Edwin Zuydendorp (+ 31 33 245 55 05).

Bron: FSGroep, 31 december 2013