FSGroep genomineerd Deloitte Technology Fast50 Award 2014

0
187

FSGroep is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2014.

Jaarlijks keert de Deloitte Technology Fast50 verkiezing terug. De vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland zijn genomineerd. Op 31 oktober wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

FSGroep is dé dienstverlener voor intermediairs van flexibele arbeid en voert drie labels: PSC | platform, FlexService en FlexNieuws. De laatste jaren is FSGroep zeer sterk gegroeid, met name door het label PSC.

PSC levert backoffice diensten aan intermediairs op basis van eigen ontwikkelde software, FlexService. Hierdoor realiseert PSC een hoogwaardige dienstverlening, met een foutpercentage onder 2%.

Focus
Ed van Viegen, CFO FSGroep: ‘Wij hebben sterk geïnvesteerd in ons salesteam. Onze sales mensen merken in de markt dat de exclusieve focus van PSC op intermediairs onderscheidend blijft werken.

PSC is nog altijd de enige partij in de markt die deze focus voor 100% aanbrengt. Onze kennis en expertise op het gebied van tijdelijk werk wordt herkend en dat vertaalt zich naar groei.’

Op zoek naar talent
Nardo Lambregts, CEO FSGroep: “Omdat FSGroep sterk groeit, blijven wij op zoek naar toptalent om ons team verder te versterken, zowel in sales als in de backoffice.”

Over Deloitte Technology Fast50
De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Bron: FSGroep, 13 september 2014