Flip van den Heuvel Commercieel Directeur Uitzendmarkt B.V.

0
941

Flip van den Heuvel benoemd als nieuwe Commercieel Directeur bij Uitzendmarkt (EuroStaffingPartners).

Met ingang van 1 september a.s. neemt Flip van den Heuvel als Commercieel Directeur de dagelijkse leiding van Uitzendmarkt B.V. over van Oprichter/Eigenaar Martin Honselaar, die de organisatie de eerste 5 jaar van haar bestaan heeft geleid.
Uitzendmarkt B.V.
Honselaar: “Van den Heuvel heeft ruim 12 jaar ervaring in verschillende sales en management functies binnen de uitzend- en detacheringsbranche. Bovendien omarmt hij de kernwaarden van onze organisatie: Succesvol, Eager, Nuchter en Dichtbij (SEND), wat maakt dat hij goed bij de cultuur en het gedachtengoed van onze organisatie past. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie”.

Uitzendmarkt is een 100% dochteronderneming van EuroStaffingPartners, de groep bedrijven waar ook FridayEuroTech onderdeel van uitmaakt. De organisatie is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft inmiddels zowel in binnen- als buitenland vestigingen. Zij zijn sterk vertegenwoordigd in de bouw, techniek, productie en logistiek. Zij hebben de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een top-10 speler in Nederland met een landelijke dekking. Uitzendmarkt onderscheidt zich in een lokale aanpak, waarbij de vestigingsmedewerker het gezicht naar klant en kandidaat toe is. FridayEuroTech geeft door middel van international recruitment antwoord op het steeds groter en complexer wordende technische capaciteitsvraagstuk in de Europese arbeidsmarkt.

Van den Heuvel: “Uitzendmarkt is een schitterend bedrijf met een eigen karakter en een mooie klantportefeuille, maar bovenal met medewerkers met een enorme drive om te presteren en persoonlijk te groeien.”

Bron: Uitzendmarkt B.V., 29 augustus 2016