Flextalks minicongres toekomst uitzendbranche

0
198

Flextalks organiseert minicongres over de toekomst van de uitzendbranche

Een debat over de toekomst van de uitzendbranche, de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt met gesprekspartners Flexmarkt hoofdredacteur Wim Davidse, strateeg Han Mesters en ARTRA directeur Ellen van Hierden. Maar ook met SNCU directeur Jaap Buis en een interview met arbeidsmarkt expert, hoogleraar Ton Wilthagen, die in een interview met FD de Wet Werk en Zekerheid “een gevaarlijk experiment” noemt en tegelijkertijd pleit voor betere voorzieningen voor flexwerkers. Dat debat vormt op woensdag 24 juni aanstaande de aftrap van het minicongres “Mind your step; de toekomst van flex en uitzenden” voor directies en management van uitzendorganisatie.
Na het debat is er op locatie een live uitzending van het BNR radioprogramma “Zakendoen met…”.

Tijdens dit radioprogramma is er een beursvloer ingericht met stands van ABU, SNCU, NEN, ARTRA, Payper HRM, Flextalks en andere interessante kennispartners uit de branche. De inschrijving is geopend via www.payper.nl/service/events/minicongres

Programma 24 juni
12.00 – 12.30 uur: Ontvangst met lunch
12.30 – 13.30 uur: Ronde tafel over “Flex en uitzenden, nu en in de toekomst”
met onder meer ARTRA directeur Ellen van Hierden, flex strateeg Han Mesters, hoofdredacteur Flexmarkt Wim Davidse, SNCU directeur Jaap Buis etc.
13.30 – 15.00 uur: LIVE radioprogramma “BNR Zakendoen met..”
15.00 – 17.00 uur: Beursvloer met ABU, ARTRA

Locatie
Breda International Airport, langs A58 Breda – Roosendaal.

Bron: Flextalks, 3 juni 2015