FlexService en InGoedeBanen bedienen gezamenlijke klanten

0
179

Flexservice en IGB

FlexService en InGoedeBanen.nl bedienen gezamenlijke klanten.

Gezamenlijke klanten bedienen
De samenwerking tussen FlexService en InGoedeBanen.nl (IGB) is versterkt. Deze samenwerking is gericht op het zo goed mogelijk bedienen van gezamenlijke klanten. Hiervoor is onlangs een optimalisatie in de koppeling tussen FlexService en IGB gedaan, waardoor multiposting nog beter en makkelijker is voor de FlexService klanten. Meer weten? Neem contact op met FlexService 035 646 44 00 of IGB 050 318 68 23.

Over FlexService
FlexService biedt efficiënte en betrouwbare software aan intermediairs in de flexbranche. Met de software kunnen intermediairs flexibel personeel matchen en verlonen. FlexService heeft circa 250 intermediairs als klant en maakt onderdeel uit van de FSGroep, dé software- en dienstverlener voor intermediairs. De FSGroep heeft circa 1.000 klanten.

Over InGoedeBanen.nl
Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards. IGB biedt hiervoor verschillende mogelijkheden: Multiposting, Easyposting en Autoposting. Daarnaast is het met de eenvoudige rapportage module mogelijk om direct inzicht te krijgen in de prestaties van vacatures.

Bron: FlexService, 30 juni 2016