Flexpoint nieuwe broeksponsor VVV Venlo

0
108

Flexpoint heeft gekozen voor een breed exposurepakket om meer naamsbekendheid te generen in Noord-Limburg. Dit is de reden dat Flexpoint de nieuwe broeksponsor van VVV Venlo is geworden.

Naast VetraNed/Paraat is Flexpoint nu ook broeksponsor. Met een opvallende uiting op de wedstrijdbroeken gaat Flexpoint zich daarnaast nadrukkelijk presenteren in Seacon Stadion – De Koel.

Erwin Vogelzang, algemeen directeur van Flexpoint over de samenwerking: “Als HR dienstverlener op het gebied van Staffing en On Site Services hebben wij begin dit jaar onze activiteiten uitgebreid in de regio’s Noord-Limburg en Brabant. Dit is een logische stap in de groeistrategie van Flexpoint. Hierdoor kunnen we een nog betere invulling geven aan de dienstverlening richting nieuwe opdrachtgevers in onze specifieke marktsegmenten Industrie, Logistiek en Office. Exceed expectations!

Wij hebben bewust voor de samenwerking met VVV-Venlo gekozen. Na een lastige periode is de club achter de schermen druk bezig met een positieve toekomst en het VVV-Venlo Netwerk biedt ons veel kansen. Uit de gesprekken met de directie bleek al snel dat men er alles aan doet de verbindingen tussen ondernemers te leggen in Noord- en Midden-Limburg. Voor ons essentieel voor een goede samenwerking. Wij hebben er veel vertrouwen en veel zin in.”

Marco Bogers, directeur van VVV Venlo over de samenwerking: “We zijn erg verheugd met deze nieuwe BroekSponsor. Afgelopen seizoen is Flexpoint ingestapt als NetwerkPartner en dit seizoen hebben we veel contact met elkaar gehad over een intensievere samenwerking. Het totale pakket aan mogelijkheden dat VVV-Venlo kan bieden sluit naadloos aan bij de ambities van Flexpoint in ons verzorgingsgebied. We gaan er samen een mooi seizoen van maken.”

Bron: Flexpoint, 4 augustus 2015