Flexpoint presenteert narrow casting systeem

0
204

Flexpoint presenteert deze week een narrow casting systeem voor haar vestigingen en lanceert tevens haar nieuwe mobiele website.

Het narrow casting systeem draagt bij aan het verhogen van de efficiency op de vestigingen. “De werving van kandidaten voor onze vacatures verschuift steeds meer van de traditionele uitzendvestigingen naar het internet”, aldus Luc Roos, Manager Services.”

Hoe werkt het systeem?
Op het LED scherm worden de vacatures van de betreffende vestiging getoond door middel van een directe koppeling met het administratieve systeem. Door middel van een QR code, die aan de vacature is toegevoegd, wordt de sollicitant via zijn smartphone gelinked naar de mobiele website van Flexpoint, waar de volledige vacature staat beschreven. De sollicitant kan vervolgens vanaf zijn mobiele telefoon solliciteren.

Het eerste scherm is deze week geplaatst in Maastricht. De verdere uitrol over de overige Flexpoint vestigingen is voorzien voor Q4-2014 en Q1-2015.

Zowel het narrow casting systeem als de mobiele website zijn in opdracht van Flexpoint ontwikkeld door i-Minded uit Heerlen.

Bron: Flexpoint, 11 september 2014