FlexKennisAwards voor Ramona van der Terp, Consolid, en Ashley Vijverberg, E-Payroll

0
82

Op dinsdag 16 mei organiseerden ARTRA en Pink Elephant voor het eerst de FlexKennisAwards.

De FlexKennisAward is een onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft van de flexbranche. Er waren twee awards te winnen: de ABU FlexKennisAward en de NBBU FlexKennisAward. Die dag konden medewerkers van ABU en NBBU bureaus online hun kennis testen door een unieke set met 75 vragen over de wet- en regelgeving in de flexbranche te beantwoorden.

Ramona van der Terp van ABU-lid Consolid uit Hoofddorp en Ashley Vijverberg van NBBU-lid E-Payroll uit Poeldijk kwamen als beste uit de test en winnen de ABU en NBBU FlexKennisAward 2017. Ellen van Hierden, directeur ARTRA, licht toe: ‘Ik ben supertrots op de resultaten en het kennisniveau in de flexbranche. Als branche groeien we niet alleen in volume maar ook in kwaliteit en dat zie je. Wij blijven er alles aan doen om de kennis binnen de branche op niveau te houden!’

FlexKennisAwards
Ruim 300 deelnemers van kleine tot grote flexorganisaties hebben op 16 mei deelgenomen aan de FlexKennisAwards. Zij beantwoordden allemaal online 75 vragen over de wet- en regelgeving in de flexbranche. Onderwerpen als arbeidsrecht, uitzend-CAO’s, discriminatie, vreemdelingen, sociale zekerheid, ziekte en opvolgend werkgeverschap zijn getoetst. De test werd door de meeste deelnemers als behoorlijk pittig beschouwd.

Ramona van der Terp, Consolid, winnaar FlexKennisAward
Ramona van der Terp, Consolid, winnaar FlexKennisAward

Winnaars
De winnaar van de ABU FlexKennisAward is Ramona van der Terp van Consolid. Zij heeft gisteren uit handen van ARTRA en de ABU de Award overhandigd gekregen. Ramona zegt het volgende over haar deelname aan de FlexKennisAwards: ‘Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen: leerzaam, inspirerend en een uitdaging om je kennis met vakgenoten uit heel het land te kunnen meten.

Ashley Vijverberg, E-payroll, wint NBBU FlexKennisAward
Ashley Vijverberg, E-payroll, wint NBBU FlexKennisAward

Door in opleidingen te investeren en kennis met elkaar te delen heeft Consolid het (mede) mogelijk gemaakt dat ik dit resultaat neergezet heb. Ik ben ontzettend blij en trots om voor een organisatie te mogen werken die kwaliteit en vakbekwaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan. Ik vind het een eer dat ik gewonnen heb en Consolid op deze manier mag vertegenwoordigen.’

Ashley Vijverberg van E-Payroll won de NBBU FlexKennisAward. Zij ontving afgelopen vrijdag de award. Ashley: ‘Eigenlijk doe je zo’n test niet alleen, maar met het hele team. Want samen deel je je kennis en verbreed je het weer.’ Naast de FlexKennisAward hebben Ramona en Ashley ook een iPad en een ballonvaart gewonnen.

White Paper
Met de FlexKennisAwards heeft ARTRA nog meer zicht gekregen op het kennisniveau binnen de branche. Welke kennis is geborgd en welke kennis missen we? Aansluitend brengt ARTRA in juni een whitepaper uit waarin zij inzicht geeft in de kennis die beheerst en niet beheerst wordt. Iedere deelnemer krijgt de whitepaper gratis toegestuurd.

Bron: ARTRA, 24 mei 2017