FlexInnovatieFonds: businessplannen 2014 binnen!

0
274

De businessplannen voor het FlexInnovatieFonds 2014 zijn ingediend. De jury maakt in de komende weken de selectie van de kandidaten die hun plan mogen presenteren tijdens de finale op 13 februari a.s.

Het aantal ingediende plannen voor het FlexInnovatieFonds 2014 ligt op hetzelfde niveau als in 2013. Net als vorig jaar werd het inleveren ook dit jaar uitgesteld tot vlak voor de sluitingstermijn.

Sleutelen tot laatste moment
Juryvoorzitter Ed van Viegen: “Tussen kerst en oud en nieuw komen de meeste plannen binnen. Dat patroon is bekend van 2013, ons eerste jaar. Eerder werd dit ook al bevestigd in onze gesprekken met de toenmalige prijswinnaars. Iedereen wil er tot het laatst mogelijke moment aan sleutelen. Toch blijft het spannend hoeveel plannen uiteindelijk binnen komen. In elk geval zal er eind januari door de jury een schriftelijke voorselectie plaatsvinden, omdat het aantal ingediende plannen het aantal beschikbare finale plaatsen ruimschoots overstijgt.
Het aantal plannen alleen is niet zaligmakend, de kwaliteit is immers ook van belang. Het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Daarvoor moet de jury er goed naar kunnen kijken en de vergelijking met vorig jaar maken. Wordt vervolgd dus.”

Kom naar de finale in de Stoomhal, Wormer
Op donderdag 13 februari vindt vanaf 15.30 uur in De Stoomhal in Wormer de finale plaats.
> Meld je aan voor het bijwonen van de finaledag!

Volg FlexInnovatieFonds op facebook >

Bron: FlexInnovatieFonds, 2 januari 2014