Raamovereenkomst Careermaker en Schuuring

0
570

3 juli 2012

Sinds kort zijn Careermaker en Schuuring, (telecom)netwerken en verbindingen, een raamovereenkomst aangegaan.

Al vanaf 2011 voorziet Careermaker Schuuring van flexibel personeel. Binnen deze samenwerking richt de personeelsintermediair zich voornamelijk op het werven van telecom-monteurs. Buiten de reguliere werving wordt Schuuring ontlast in het faciliteren van auto, telefoon en gereedschap voor de monteurs. Deze zaken liggen volledig in handen van Careermaker. Inmiddels is Schuuring één van de grootste aannemers binnen de telecommunicatie, met klanten als KPN en Ziggo.

Samenwerking
Na een proefperiode is er besloten om rond de tafel te gaan zitten om deze samenwerking vast te leggen. ‘Careermaker heeft in die driekwart jaar goed gepresteerd, waarbij onze flexibiliteit, snelheid en kwaliteit speerpunten zijn geweest om dit contract met elkaar aan te gaan’, aldus Christian Meijboom, Manager Careermaker Telecom.

Opleiding
Telecomproviders stellen tegenwoordig andere eisen aan de diensten van hun aannemers. Waar in het verleden kennis en kunde vaak voldoende waren voor een samenwerking, is nu met name maximale klanttevredenheid een belangrijke voorwaarde. Schuuring stuurt op meetbare kwaliteit en biedt waar nodig opleidingen aan alvorens monteurs het werkveld betreden. Careermaker speelt een belangrijke rol in het opleiden van deze monteurs middels diverse opleidingen en trainingen, waaronder HVD, KVD, OV2,NEN3140 + WCD, VCA en communicatie trainingen. Verder zorgt de personeelsintermediair voor de instroom en doorstroom van vakbekwame monteurs die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière.

Ambitie
Momenteel werken er circa 30 monteurs op dagelijkse basis bij Schuuring. De ambitie van Careermaker is om dit aantal te verdubbelen gedurende de samenwerking, die voor anderhalf jaar is vastgelegd.
Meijboom: ‘We zijn er heel trots op dat we Preferred Supplier zijn bij een groeiende organisatie als Schuuring. Ook nu zal Careermaker ernaar streven om zowel in kwaliteit als in kwantiteit de nummer 1 te zijn!’

Bron: Persbericht Careermaker, 3 juli 2012