Mandy Stevens nieuwe algemeen directeur van Unique

0
563

Mandy Stevens is de nieuwe Managing Director van uitzendorganisatie Unique.

Sinds begin januari bekleed Mandy deze rol en volgt zij hiermee voorgangster Marion van Happen op. Voor deze aanstelling werkte zij bij diverse grote werkgevers waarbij zij een track record heeft weten op te bouwen in het ontwikkelen en implementeren van een succesvolle marketing- en salesstrategie.

Mandy Stevens
Mandy Stevens

Volgens Eric de Jong, CEO van moederbedrijf RGF Staffing, is de aanstelling van Mandy Stevens een mooie aanwinst voor Unique. “Haar ruime ervaring op management en commercieel vlak, maar ook op het gebied van data en ICT, kunnen we goed inzetten om de digitale vertaalslag van het merk nog beter kenbaar te maken, iets waar de komende tijd veel focus op ligt”. Unique staat er bekend om koploper te zijn binnen diverse thema’s binnen de uitzendbranche. Dit jaar bestaat Unique 50 jaar, dat betekent ook 50 jaar aan data. Door de analytische aanpak die gehanteerd wordt, en de komst van Mandy, kan het merk nog meer inspelen op de huidige trends in de markt, zoals een veranderende arbeidsmarkt en versnelde digitalisering.

Hoewel Mandy een achtergrond heeft op data en ICT-vlak, was het de kijk van Unique naar de mens om bij het merk aan de slag te gaan. “Bij Unique staat talent en de ontwikkeling van talent centraal. Dit vind ik heel mooi en hier draag ik graag aan bij. De huidige arbeidsmarkt staat voor uitdagingen en nieuwe kansen, en deze grijp ik met beide handen aan,” licht Mandy toe.

Bron: Unique, persbericht 20 januari 2022, zie profiel Mandy Stevens

Lees ook
Uitzendbureau Unique opent 13 nieuwe vestigingen
USG People wordt RGF Staffing the Netherlands
1 januari 2018: Marion van Happen algemeen directeur Unique