Gratis online opleiding payroll-medewerkers Driessen HRM

0
436

Vanaf vandaag kunnen alle payroll-medewerkers van Driessen HRM gedurende een maand gratis gebruik maken van een pakket aan e-learning opleidingen.

Na de kennismakingsmaand zullen enkele tientallen van de populairste opleidingen structureel gratis worden aangeboden. Driessen HRM biedt haar duizenden medewerkers al langer gratis e-learning opleidingen aan, maar het aanbod is flink uitgebreid. Ook het feit dat de samenstelling van het opleidingenpakket volledig wordt bepaald door de medewerkers zelf is een verdere uitbreiding op deze dienstverlening.

“Als HRM-dienstverlener voor de publieke sector vindt Driessen het van groot belang voortdurend te blijven investeren in de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers.”

Persoonlijke ontwikkeling
Uit recent onderzoek onder werkenden in de publieke sector met als thema ‘juiste mens, juist plek’ bleek dat het bieden van opleidingsmogelijkheden bijzonder hoog scoort. Het wordt door de meerderheid zelfs belangrijker geacht dan groei in inkomen.

Gevarieerd aanbod
De 150 opleidingen die aangeboden worden zijn zeer gevarieerd. Van curcus Word of Excel tot een cursus omgaan met agressie of basiskennis gemeente ambtenaar. In het aanbod is ook een groot aantal talencursussen opgenomen. “De medewerker kan na een keuze gemaakt te hebben, de opleiding in zijn of haar eigen tempo volgen. Dat is het voordeel van de e-learning methodiek.” Op basis van de feedback wordt bepaald welke opleidingen op structurele basis gratis ter beschikking worden gesteld aan de medewerkers.

Bron: Driessen HRM, 11 april 2013