FlexAssets verzorgt voor NBBU workshops Loonstrook en Contracten

0
556

NBBU8 juni 2012

De NBBU organiseert ook in 2012 weer de workshop Loonstrook lezen en begrijpen en de workshop Contractvormen binnen de NBBU CAO.

Sinds 2008 worden deze seminars verzorgd door Tres Dijkshoorn-Wolterman van FlexAssets.

FlexAssets

Workshop loonstrook lezen
De loonstrook, het product van de loonadministratie waarop alle afspraken die met de uitzendkracht zijn gemaakt naar voren komen. Een ingewikkeld document waar u als intercedent of administrateur regelmatig vragen over kunt krijgen en wellicht ook zelf vragen over hebt. Tijdens de workshop wordt er aan de hand van voorbeeld loonstroken uitleg gegeven over de begrippen en berekeningen.

Dinsdag 12 juni van 13.30 uur tot 15.45 uur. Lokatie: NBBU kantoor te Amersfoort.

Workshop Contractvormen binnen de NBBU CAO
De NBBU CAO voor uitzendkrachten biedt diverse mogelijkheden voor het verstrekken van contacten. Welke keuze u ook maakt, elk type contract heeft invloed op het werkgeversrisico en de kostprijs. Maakt u met de juiste keuzes en weet u welke mogelijkheden er zijn? Tijdens de workshop worden alle contractvormen voor zowel uitzenden als payrolling uitgelegd en de voor- en eventuele nadelen besproken.

Dinsdag 12 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur. Lokatie: NBBU kantoor te Amersfoort.

Kosten
De kosten bedragen € 50,00 excl. BTW per workshop. NBBU leden kunnen zich inschrijven via de website van de NBBU: http://www.nbbu.nl

Bron: FlexAssets, juni 2012