Bas Joosten nieuwe Operational Director flexorganisatie N2People

0
96

Bas Joosten is sinds 16 maart 2022 de nieuwe Operational Director van flexorganisatie N2People waar hij eerder de functie van Business Unit Manager vervulde.

Bas Joosten
Bas Joosten

Hierdoor kan CEO Eric Nabuurs zich gaan toeleggen op de verdere groeistrategie van het bedrijf en de uitbreiding van het internationale recruitmentnetwerk.

Bas Joosten heeft inmiddels ruime ervaring in de personele dienstverlening in diverse commerciële- en managementfuncties, laatstelijk als Business Unit Manager. N2People is in de laatste twee jaren van een kleinere flexorganisatie uitgegroeid tot een middelgrote flexorganisatie.

Bas Joosten krijgt nu de regie op de doorstart van de operationele activiteiten van N2People in Nederland waarbij ook buiten het bestaande verzorgingsgebied gekeken gaat worden. Bas zegt over zijn benoeming: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Naast mijn focus op de herinrichting van de operationele organisatie, waarmee ik reeds een begin maakte, gaat mijn aandacht uit naar de strategie voor de komende jaren met onveranderde aandacht voor onze kernwaarden gerelateerd aan een sterk team van collega’s, aandacht voor onze EU-collega’s en aandacht voor onze klanten. Het verder uitrollen van een (remote) recruitmentnetwerk zal daarbij key worden om verdere expansie te realiseren.”

Over N2People
De organisatie faciliteert de inzet van internationale vakkrachten voor met name de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek en beschikt over een groot Europees netwerk met eigen kantoren en (remote) recruiters in meerdere EU landen. “Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel klant als vakkracht.”

Bron: N2People, persbericht 16 maart 2022