Aatop Zorg wordt onderdeel van Florys Groep

0
117

Florys Groep neemt bemiddelingsbureau Aatop Zorg over.

Mensen die op zoek zijn naar een baan in de zorg kunnen daarvoor sinds kort, naast Sliedrecht en Veenendaal, ook in Alblasserdam terecht. Doel is om hen te begeleiden naar een duurzame baan in de zorgsector.
Florys Groep neemt Aatop Zorg over
Het balletje ging rollen toen Aad Vermeulen, eigenaar van Aatop Zorg, in contact kwam met Nico de Jager, één van de oprichters van de Florys Groep.

Aad zocht een partij die het bedrijfsonderdeel Aatop Zorg verder kon uitbouwen, zodat Aatop focus kan houden op andere sectoren. “Aad en ik zwemmen al lange tijd wekelijks met elkaar”, zegt Nico de Jager. “Tijdens onze hobby kwam de toekomst van Aatop Zorg ter sprake en van het een kwam het ander.” Naast Brys en Intro Personeel haalt Florys Groep daarmee een derde recruitmentlabel in huis.

Wie een fulltime of parttimebaan zoekt bij een zorginstelling kan sinds de overname door Florys Groep nog altijd bij Aatop Zorg terecht. Niet alleen verplegend en verzorgend personeel kan bij Aatop Zorg terecht, maar ook mensen die in staffuncties willen werken. Daarnaast kunnen mensen uit andere sectoren, die door corona geen werk meer hebben, zich laten omscholen naar een functie in de zorg.

Bron: Florys Groep, 17 december 2020

Lees ook
Kwart meer zorgvacatures dan vorig jaar