FlexAssets bestaat 15 jaar

0
201

FlexAssets bestaat 15 jaar!

15 jaar professioneel advies, trainingen, workshops, lezingen en seminars voor de uitzendbranche.

De ontwikkelingen binnen zowel de flexbranche, de wet- en regelgeving en de sociale zekerheid hebben zich de afgelopen jaren in rap tempo opgevolgd. En er staat de flexbranche de komende tijd nog meer te wachten.
De bedrijfsvoering van een uitzendorganisatie, detacheerder of payrollbedrijf is hierdoor complex en constant aan veranderingen onderhevig.

Het motto van FlexAssets: “kennis is macht”! Met de kennis kan de flexorganisatie zich verder professionaliseren en het rendement verbeteren. De verschillende kennis- en vaardigheidstrainingen worden alleen in house verzorgd. Een bewuste keuze, dichtbij de praktijk van de medewerker of eigenaar van het uitzendbureau.

Het aantal flexorganisaties dat FlexAssets weet te vinden groeit nog altijd gestaag. Voor NBBU leden geldt een korting voor advies en training.

Bijzondere actie
FlexAssets viert het jubileum met een bijzondere sponsoractie.

Sponsoractie voor weeskinderen Kenia, FlexAssets, lees meer
In 2016 zal Tres Dijkshoorn-Wolterman twee bezoeken aan Kenia brengen om projecten te bezoeken die door FlexAssets worden gesponsord: weesmeisjes op internaten van weesmeisjes, en een weeshuis voor zeer jonge kinderen waaronder onder ook albino’s.

Bron: FlexAssets, 4 januari 2016