FINTREX opent vestiging in Apeldoorn

0
282

FINTREX is al actief in Rotterdam en Leeuwarden en met de stap richting Apeldoorn beoogt FINTREX versterking van haar landelijke positie.

Vanaf 1 oktober 2018 zal FINTREX neerstrijken in een professioneel kantoorpand bij het station in Apeldoorn. De nieuwe vestiging biedt kansen voor FINTREX vanwege de centrale ligging en het grote bereik in de omliggende steden, zoals: Enschede, Zwolle, Ede, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. Het uiteindelijke doel is om begin 2019 deze locatie te voorzien van een recruitment team van minimaal 25 medewerkers.

De opening van het nieuwe kantoor is een logische stap om het netwerk verder landelijk te versterken, aldus Marjolein Kleijwegt – COO bij FINTREX. “Veel van onze bestaande opdrachtgevers zijn gevestigd in deze omgeving. We kregen van hen geregeld de vraag waarom wij nog niet fysiek in deze regio gevestigd waren. Daarnaast is er volgens ons nog veel groeipotentie.” De organisatie zal centraal georganiseerd blijven vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam.

Om de naamsbekendheid zowel landelijk als specifiek in de regio Apeldoorn te vergroten is FINTREX begin september een grote online & offline campagne gestart onder de naam ‘Start Your Next Step’. Deze campagne is onder andere te horen via commercials op de radiozenders Q-music & FunX en zichtbaar via outdoor reclame in Rotterdam en Apeldoorn.

Bron: FINTREX, persbericht 1 oktober 2018