10 finalisten Verkiezing Intercedent van het Jaar

0
413

Ieder jaar organiseert ARTRA samen met de ABU en de NBBU hƩt evenement om de beste intercedent te kiezen.

De Intercedent van het Jaar gaat, naast alle eer, naar huis met een UE-Boom en een reischeque ter waarde van 1000 euro. De 10 finalisten hebben de eerste drie rondes (de kennistoets, het telefonische assessment en de persoonlijke pitch middels een filmpje) met succes volbracht.

ABU- en NBBU-leden in de strijd
Zowel ABU als NBBU leden doen dit jaar weer mee met de eindstrijd. De finalisten zijn: Christel van Rossum, Unique; Ela Timar, Interactief Groep; Josse Brouwer, Technicum; Kim Vrolijk, Tempo Team; Stephanie Pront Aronson, Yellowstone International; Saskia Makkink, Randstad Transport; Marc Schaefer, Wiertz Personeelsdiensten; Jacquelien in ’t Veld en Edson Delgado van In Person en Thom Hofman van Seesing Personeel.

De verkiezing: wie wordt de opvolger van Renee Bakker van In Person?
Op de finaledag, 29 november, gaan de finalisten pitchen en speeddaten met de vakjury om kans te maken op de titel ” Intercedent van het Jaar 2017″. Ook dit jaar wordt het feestelijke evenement bij Inn Style in Maarssen gehouden. Blijf op de hoogte en houd de facebookpagina in de gaten! Bekijk alvast de filmpjes

Dit jaar wordt deze spannende verkiezing ook omarmd door INDEED, Direct Payrolling , VRF advocaten, keesz en de Academy for Recruitment.

Bron: ARTRA, 21 november 2017