Finalisten verkiezing Intercedent van het Jaar 2018 bekend

0
50

De laatste voorronde van de verkiezing voor ‘Intercedent van het Jaar 2018 is gespeeld. De tien finalisten zijn vorige week verrast op kantoor.

Op donderdag 29 november 2018 zullen zij strijden om de titel ‘Intercedent van het Jaar 2018’.

Eindsprint naar de titel
Ieder jaar organiseert ARTRA de intercedent van het jaar verkiezing. Dit jaar wordt deze spannende verkiezing omarmd door ABU, NBBU, Indeed, DIRECT Payrolling, VRF Advocaten, Ctalents, Keesz en Academy for Recruitment.

De Intercedent van het Jaar gaat, naast alle eer, naar huis met een reischeque ter waarde van 1000 euro. Daarnaast stelt Indeed dit jaar de Innovatie Award beschikbaar voor de meest innovatieve deelnemer in de escaperoom. STOOF stelt dit jaar wederom een opleidingscheque beschikbaar t.w.v. € 500.

ABU en NBBU leden in de strijd
Zowel de ABU als NBBU leden doen dit jaar weer mee met de eindstrijd. De finalisten zijn: Martine Stam van Start People, Pim van Dinten van Driessen, Manuela Fraikin van Tempo-Team, Sherien Sirvania van In Person, Jory Habers van Actief Werkt!, Astrid Struik van Start People, Simone Dekker van Tempo-Team, Ilse Sweep van Consolid, Rachelle Overvoorde van Luba Uitzendbureau en Henrieke van der Weerd van Werckpost.

De verkiezing: wie wordt de opvolger van Ela Timar?
Op de finaledag gaan de finalisten pitchen, speeddaten met verschillende vakjuryleden en met elkaar de strijd aan in een escaperoom. Tot slot wordt een mini Hackathon georganiseerd. Een divers programma waarin wij zo veel mogelijk competenties zullen testen. Net als de voorgaande jaren wordt het feestelijke evenement bij Inn Style in Maarssen georganiseerd. Blijf op de hoogte en houd de Instagram- en facebookpagina van Intercedent van het Jaar in de gaten!

Bron: ARTRA, 15 november 2018