Feestelijke uitreiking 25.000e SEU diploma

0
175

De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) heeft voor de 25.000e keer het SEU diploma Uitzendmedewerker uitgereikt. De geslaagde is Megan van der Velden, recruiter bij YoungCapital in Leiden.

SEU is trots op de 25.000e geslaagde SEU kandidaat. “Een mooie mijlpaal in een periode waarin up-to-date kennis van relevante wet- en regelgeving steeds belangrijker wordt.” zegt Barbara Kramer, manager SEU. “Het aantal deelnemers aan het SEU Examen groeit gestaag en er is veel interesse in het nieuwe SEU Examen Payroll. Deze ontwikkelingen laten zien dat de flexbranche de toegevoegde waarde van het SEU-diploma erkent en investeert in vakbekwame medewerkers.”

SEU leeft: meer zelfvertrouwen en betere adviezen
Megan van der Velden, sinds 2017 werkzaam bij YoungCapital, is trots op haar diploma. “De kennis die ik heb opgedaan voor het examen zorgt voor meer verdieping in mijn functie, daarnaast heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben mij bewust van risico’s en omdat ik weet waar ik het over heb, kan ik onze kandidaten en opdrachtgevers beter adviseren”, aldus Megan. “SEU leeft binnen YoungCapital,” vertelt Lennert Pichel, vestigingsmanager Leiden. “Werk en inkomen is voor iedereen belangrijk. Wij mogen mensen hierin begeleiden. Om dat op een gedegen en zorgvuldige manier te kunnen doen is kennis van wet- en regelgeving essentieel. Al onze recruiters doen het SEU Examen.”

Bron: SEU.nl, 5 juni 2018