FBD Bankmensen start platform voor HR-managers

0
128

Het nieuwe platform FinancialsVanMorgen.nl is gericht op HR-managers in de financiële sector. Het biedt nieuws, trends, achtergronden en ervaringsverhalen van professionals uit de doelgroep.

Michel Strikker, directeur van FBD Bankmensen: “Wij vinden kennisdeling heel belangrijk, getuige ook de Bankmensen Academie, maar via inhoudelijke bijdragen willen we onze relaties ook laagdrempelig ondersteunen met kennis en visies.”

Recruitment
FinancialsVanMorgen.nl gaat in op sectortrends, het thema recruitment en de ontwikkeling van zowel professionals als organisaties. Op het platform is nadrukkelijk ook ruimte voor het verhaal van experts uit de markt.

Benchmarks
Daarnaast biedt het platform ook onderzoeken en scans, waarmee bezoekers kunnen achterhalen hoe zij ten opzichte van de benchmark scoren op thema’s als innovatie en veranderingen in de arbeidsmarkt. “De data gebruiken wij weer voor analyses en rapporten. We brengen alles samen op deze website. Op die manier dragen de deelnemers ook bij aan de ontwikkeling van de site en hun eigen vakgebied”, aldus Strikker.

Onafhankelijk
FBD Bankmensen detacheert interimprofessionals in de bancaire en verzekeringsbranche. Het bedrijf heeft de redactie van het platform bewust buiten de deur gelegd. “Zo waarborgen we de kwaliteit en een bredere blik dan alleen die van onszelf.”

Bron: FBD Bankmensen, 30 maart 2017