FastFlex nieuwe contractmanager NS

0
189

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft sourcing partner FastFlex als nieuwe contractmanager.

FastFlex, die bij de tender als winnaar uit de bus kwam, fungeert inmiddels als partner voor het contracteren en verlonen van niet gecontracteerde leveranciers en zzp’ers. Met de samenwerking wil de NS compliancy realiseren en kostenbewustzijn rondom de inhuur van flexibel personeel creëren.

Zita Odink, Manager Resourcemanagement bij NS: “Met de komst van FastFlex zijn er meerdere zaken veranderd rondom het inhuurproces. Onze efficiency gaat hierdoor omhoog, de klanttevredenheid verbetert en we hebben een strakkere compliancy. FastFlex ontzorgt ons bij verschillende sourcingaspecten en door deze samenwerking realiseren wij een effectief inhuurproces.”

Marc Loo, directeur bij FastFlex: “Wij zijn erg trots op het partnership dat wij sinds enkele maanden hebben met de Nederlandse Spoorwegen. Bij FastFlex merken wij dat steeds meer partijen een partner zoeken die naast een goede dienstverlening ook vanuit een visie meedenkt. Bij de NS kunnen we onze kennis en ervaring op het gebied van operationeel excellent contractmanagement, kostenbesparing en compliancy optimaal inzetten.”

Bron: Fastflex, 2 februari 2016