Experis sponsort Europese Kampioenschappen Atletiek

0
67

Experis, professional detacheerder en onderdeel van ManpowerGroup, wordt National Sponsor van de Europese Kampioenschappen Atletiek, die van 6 tot en met 10 juli 2016 in Amsterdam plaatsvinden.

De Europese Kampioenschappen zijn in 2016 het grootste sportevenement in Nederland en vinden voor het eerst in ons land plaats. Meer dan 1300 atleten zullen een maand voor de Spelen van Rio de Janeiro in Amsterdam strijden om in totaal 44 Europese titels.

Supporter van de vrijwilligers
Experis beschikt als detacheerder over hoogwaardige kennis op het gebied van human resources. Met die expertise en ervaring ondersteunt het de EK organisatie bij het herkennen en ontplooien van talenten bij de vrijwilligers tijdens en voorafgaand aan de EK. ‘Het is fantastisch dat een mooi evenement als de EK Atletiek in Amsterdam worden gehouden. Een evenement dat Nederland letterlijk in beweging brengt en ook een mooie boost voor de regio Amsterdam betekent. Dat sportsucces ondersteunen we heel graag’, aldus Jilko Andringa, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland. ‘Met de slogan ‘Athletics like never before’ staan de EK net als wij voor innovatie.’
Ook Rien van Haperen, directeur van de Stichting EK Atletiek, is verheugd met de overeenkomst met Experis. ‘Daarmee binden we een partner aan ons evenement, die veel kennis in huis heeft en samen met ons voor goud gaat.’

De kaartverkoop voor de EK Atletiek is inmiddels in volle gang. Dagkaarten vanaf 20 euro en passe-partouts kunnen worden gekocht via amsterdam2016.org/tickets. Sessiekaarten komen volgend jaar voorjaar in omloop.

Bron: Experis, ManpowerGroup, 21 december 2015