Experis lanceert Experis IT Learning Center met 1.500 opleidingen

0
263

Opleidingscentrum biedt ruim 1.500 opleidingen voor IT-professionals

Experis, het professional label van ManpowerGroup, lanceert het Experis IT Learning Center. Dit is een platform met uiteenlopende faciliteiten om IT-professionals verder te helpen met hun ontwikkeling, aansluitend op de snelgroeiende en constant veranderende IT-markt. Het opleidingscentrum biedt ruim 1.500 verschillende opleidingen aan voor IT-professionals, in dienst bij Experis of aangesloten als zp’er.

Het Experis IT Learning Center bestaat uit e-learnings, interne opleidingen en specifieke, klassikale opleidingen van externe aanbieders. Ook Experis Ciber, iSense en PEAK-IT, de IT-partners van Experis, maken deel uit van het platform om hiermee het aanbod te verbreden en te vergroten. “Wij richten ons sterk op een persoonlijke, kandidaat- en toekomstgerichte aanpak”, aldus Stephanie Hoogenraad, Directeur van Experis. “Met die focus op groei zorg je er als professional voor dat je continu anticipeert op de ontwikkelingen die zich in de markt voordoen. En dat je van grote toegevoegde waarde bent én blijft voor onze opdrachtgevers.”

Specifieke IT-expertise
Professionals kunnen gebruikmaken van de verschillende opleidingen, trainingen en certificeringen. De vorm is divers, van klassikaal tot online zelfstudie. De inhoud van de opleidingen richt zich op ICT-infrastructuur, projectmanagement, software ontwikkelingen en CRM-/ERP-systemen. “Bij Experis houden we van talent met ambitie, als drijvende kracht achter ontwikkeling”, zo schetst Hoogenraad. “Onze opdrachtgevers zijn vaak op zoek naar professionals die specifieke IT-expertise hebben. Daar hebben we het opleidingsprogramma op afgestemd, zodat onze professionals zich blijven ontwikkelen.”

Kosteloos aanbod
Een groot deel van de opleidingen is kosteloos, ook voor zp’ers. En dat is uniek. Bij de online opleidingen is dit altijd het geval. De klassikale opleidingen kunnen in overleg met Experis worden gevolgd. Hoogenraad: “Hierbij kijken we naar de behoefte van de professionals en juist ook naar die van de opdrachtgever. Welke kennis en skills hebben zij nodig om hun dienstverlening op peil te houden, verder te ontwikkelen en voorop te lopen in de markt. Op die manier voegen we met het IT Learning Center voor beide partijen concreet waarde toe.”

Bron: Experis, 18 mei 2017