Eppo Timmer nieuwe directeur AB Brabant

0
1763

AB Brabant

30 maart 2011

Eppo Timmer (39) is per 1 april 2011 de nieuwe directeur AB Brabant in Best (N-B)

Eppo Timmer werkte na zijn studie aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool te Dronten gedurende 4 jaar bij Cehave als accountmanager varkenshouderij. Daarna was hij 6 jaar werkzaam als teammanager veehouderij binnen ZLTO Advies te Tilburg. Van 2006 tot 2010 was Eppo Timmer commercieel directeur bij een industriële onderneming te Deurne en het laatste jaar zette hij een divisie in de markt voor een sterk gepositioneerde internationale onderneming in Bladel.

Wilma van Kempen
Eppo Timmer volgt Wilma van Kempen op, zij wordt binnen AB Brabant controller/hoofd administratie.

AB Brabant
AB Brabant is een organisatie die al 45 jaar lang voor haar agrarische leden borg staat voor een professionele vervanging bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. In de loop van de jaren heeft AB Brabant een brede dienstverlening ontwikkeld in de groene en aanverwante sectoren. AB Brabant staat voor vakwerk in personeel en levert diensten in de volgende disciplines: Agrarische Bedrijfsverzorging, Detachering, Uitzendbureau en Plaagdierpreventie.
AB Brabant heeft ruim 3.000 leden en klanten die op flexibele wijze gebruik kunnen maken van deze diensten. Er zijn ca 200 vaste medewerkers en gemiddeld 250 uitzendkrachten werkzaam bij leden en klanten.

Bron: AB Brabant, 30 maart 2011