Eerste FD Gazelle voor HOBIJ

0
147

Uitzendorganisatie HOBIJ behoort voor het eerst tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. CEO Han van Horen mag op 24 november in Breda een FD Gazellen Award in ontvangst nemen.

In 2009 heeft HOBIJ strategische keuzes gemaakt, vanwege de crisis. Er is meer focus aangebracht binnen de organisatie en daarnaast is stevig ingezet op goed werkgeverschap.

Omzetstijging 47%
Het bedrijf is mede daardoor de afgelopen jaren flink gegroeid. De omzetstijging in 2014 was 47% ten opzichte van 2013, en ook dit jaar kan de organisatie rekenen op een flinke toename. Het personeelsbestand groeide naar zo’n 2.000 verloningen per week.

Best Workplace
Het bedrijf werd bovendien in 2014 bekroond tot Best Workplace door het instituut ‘Great Place To Work’. HOBIJ is gespecialiseerd in het werven en uitzenden van flexibele arbeidskrachten uit Europa. De focus ligt op food, logistiek en techniek.

FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info, en wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO en Mazars. De beoordeling vindt plaats door een onafhankelijke jury. Bedrijven die meedoen, moeten voldoen aan een aantal criteria ten aanzien van omzetgroei en financiële gezondheid van de onderneming.

Bron: www.hobij.nl, 29 oktober 2015