Eerste ‘Dag van de uitzendondernemer’ groot succes

0
166

Pay for People organiseerde afgelopen donderdag 28 maart 2013 haar eerste ‘Dag van de uitzendondernemer’ in Rotterdam.

Ruim 100 uitzendondernemers bezochten de workshops en namen de gelegenheid te baat om met concullega’s van gedachten te wisselen.

Nut en noodzaak
In vrijwel elke branche is de flexibele schil de afgelopen jaren enorm gegroeid en telt deze vele parttimers, oproepkrachten, vakantiekrachten, tijdelijke werknemers, uitzendkrachten, gedetacheerden, ZZP-ers en freelancers. Dit heeft de druk op uitzendondernemers behoorlijk opgevoerd. En dat verdient extra aandacht. Tijdens de ‘Dag van de uitzendondernemer’ combineerde Pay for People nut en noodzaak en organiseerde een dag vol interessante en actuele workshops en de mogelijkheid om onderling van gedachten te wisselen.

Workshop
Commercieel directeur Dennis Luyten. “Vooral de workshop veranderingen in de uitzend- CAO was populair. Daaruit blijkt dat deelnemers graag up to date willen blijven van de ontwikkelingen binnen de uitzend-CAO’s. Ook de ABU en de NBBU waren deze dag aanwezig om in te gaan op CAO-gerelateerde vragen”.

Netwerken en onderhandelen
Deelnemers konden tijdens de ‘Dag van de uitzendondernemer’ ook aan de slag met effectiever netwerken, doelgericht onderhandelen en omgaan met weerstand.

De ‘Dag van de uitzendondernemer’ werd nu alleen nog op initiatief van Pay for People georganiseerd, maar Luyten hoopt dat anderen zullen aansluiten. “We hopen dat volgend jaar anderen zullen volgen en we een nog breder programma kunnen bieden.”

Bron: Pay for People, 3 april 2013