Driessen HRM_Payroll wint Best Managed Companies 2010

0
773


Logo8 juni 2010

Driessen HRM_Payroll uit Helmond is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert.

De competitie identificeert de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf met een omzet van minimaal 10 miljoen euro.

Driessen HRM_Payroll

Driessen is HRM-dienstverlener voor de overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Het bedrijf is 17 jaar geleden opgericht door naamgever Jan Driessen. Begonnen met slechts enkele medewerkers is Driessen inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf met ruim 130 medewerkers. De driehoofdige directie bestaat naast Jan Driessen uit Michaël Munnich en Jeroen Driessen. Samen geven zij leiding aan het bedrijf dat in 2009, ondanks de economische crisis, een groei van 15% liet zien.

Best Managed Company

Directeur Michaël Munnich: “Ook het eerste half jaar van 2010 zullen de groeicijfers die van vorig jaar weer overtreffen. We hebben dit jaar al diverse feestelijke mijlpalen bereikt, waaronder nu ook de uitverkiezing tot Best Managed Company. Wij zijn heel erg blij met deze titel die ons bevestigt dat we op de goede weg zijn”.

Directeur Jeroen Driessen vult aan: “Het is de eerste keer dat wij meedoen met deze competitie, waarvoor we door de organisatie zelf zijn gevraagd. Juist het feit dat het bij deze prestigieuze titel niet alleen gaat om omzetgroei, maar vooral om excelleren door goed management, geeft het voor ons extra glans. Als HRM-dienstverlener adviseren wij immers dagelijks onze klanten onder meer over die aspecten waarop wij nu voor onze eigen bedrijfsvoering met succes zijn beoordeeld”.

Het Best Managed Companies programma richt zich, naast omzetgroei, met speciale aandacht op strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur. Aspecten waar Driessen, aldus de jury, uitstekend op heeft gescoord.
Driessen is hiermee de eerste en enige HRM- en payroll-dienstverlener in Nederland die deze titel mag dragen.

Gerelateerd nieuws
> Driessen HRM_Payroll lanceert jobboard DriessenJobs
> Driessen HRM_Payroll organiseert HR Awards 2010
> Driessen HRM_Payroll wint mega-opdracht gemeente Utrecht
> Driessen HRM_Payroll: omzetgroei bijna 15%

Bron: Driessen, 8 juni 2010