DPA neemt Benkis Training & Coaching over

0
268

DPA Group N.V. neemt Benkis Training & Coaching over

DPA heeft overeenstemming bereikt met de directie en eigenaren van Benkis Training & Coaching B.V. over de verwerving van 100 procent van de aandelen in deze onderneming.

Trainingen, workshops, inwerkprogramma’s
Benkis Training & Coaching verzorgt trainingen, workshops, inwerkprogramma’s en coachingtrajecten voor bancaire instellingen en realiseerde in 2011 een omzet van circa 1 miljoen euro. Sinds 2010 is Benkis Training & Coaching ‘preferred supplier’ van de Rabobank. Afhankelijk van de vervulling van de gebruikelijke voorwaarden wordt de transactie naar verwachting voor 1 oktober 2012 geformaliseerd.

Extra toegevoegde waarde
“We zien veel kansen voor deze nieuwe propositie. Naast flexibilisering van werk staat ook het snel kunnen ontwikkelen van specifieke competenties hoog op de strategische agenda bij veel opdrachtgevers. Met een eigen training- en coachingtak kunnen we niet alleen onze relaties in de bancaire wereld, maar ook klanten van andere business units extra toegevoegde waarde bieden”, zegt Eric Winter, Chief Executive Officer bij DPA.
Benkis-oprichters Jan Sjirk Rodenboog en Bert Janssens zullen toetreden tot het managementteam van DPA. Eerder verkochten zij hun bedrijf Benkis Interim Professionals B.V. aan DPA. “Hierdoor is een goede relatie tussen DPA en Benkis ontstaan. Door ook de training- en coachingactiviteiten bij DPA onder te brengen, kunnen we onze diensten breder in de markt zetten en sneller groeien”, aldus Jan Sjirk Rodenboog.

Bron: DPA.nl, 13 september 2012