Dosign neemt Technical Design Students (TDS) over

0
392

Dosign Engineering neemt per 1 oktober 2012 Technical Design Students (TDS) over. De verwerving van dit detacheringbureau voor technische studenten, gevestigd op de campus van de Universiteit Twente in Enschede, vormt een waardevolle aanvulling op de activiteitenportefeuille van Dosign.

TDS is in 2008 opgericht door de studentondernemers Leon van Dijk, Jan-Jaap Mastenbroek en Tim Plattel. Zij hebben als doel om studenten van de Universiteit Twente al tijdens hun studie te laten werken op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. En dat werkt. TDS voerde vele succesvolle projecten uit bij ongeveer veertig bedrijven. Hierbij waren meer dan zestig studenten betrokken.

TDS

Logische uitbreiding
Nu de studentondernemers zijn afgestudeerd en uit Twente vertrekken, hebben zij hun bedrijf aangeboden aan Dosign. Dit omdat Dosign continuïteit te bieden heeft aan zowel werknemers als opdrachtgevers. Commercieel directeur Ramón Feuth: “De combinatie leren en werken is al jaren een focuspunt van Dosign. We boeken bijvoorbeeld zeer goede resultaten met duale HBO-trajecten. De detachering van academische techniekstudenten is een logische uitbreiding van onze activiteiten. Daarnaast wordt de regio Twente vanuit haar hightech activiteiten een steeds belangrijker afzetgebied.”

Bron: Dosign, 2 oktober 2012