DoelgroepenDashboard geïntegreerd in Carerix-platform

0
81

Carerix heeft het DoelgroepenDashboard, ontwikkeld door Intelligence Group en Jobdigger, geïntegreerd binnen het eigen ATS.

Direct gekoppeld aan de vacatures binnen het Carerix-platform, biedt het DoelgroepenDashboard realtime arbeidsmarktdata van de beoogde doelgroep. Het invullen van alleen de functienaam is voldoende. Het dashboard geeft vervolgens toegang tot realtime data van de vacature, de kandidaat en de markt. Zo kunnen recruiters zien hoe ze het beste de doelgroep kunnen verleiden en hoe ze slimmer kunnen werven via de juiste kanalen.

Hoe lastig is de doelgroep te werven? Hoe lang staat een vacature gemiddeld open? Welke (social) media moet ik inzetten? Is de doelgroep actief of latent?

Huntlijst van talent
Het DoelgroepenDashboard geeft onder meer inzicht in de (regionale) wervingshaalbaarheid van de doelgroep, schaarste-ontwikkeling, sourcingsdruk, (marktconform) salaris, pullfactoren, belangrijkste wervingskanalen en veelgebruikte apps en social media. Daarnaast is het mogelijk een huntlijst te maken van bedrijven waar talent zit. Dit voorkomt ‘zoeken op de verkeerde plek’.

Bekijk een korte demo van het DoelgroepenDashboard in Carerix.

Bron: Carerix, 12 september 2017