Doe mee aan het loopbaanonderzoek voor uitzendprofessionals!

0
84

Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, doe dan mee met het loopbaanonderzoek van artra, uitgevoerd door Tilburg University.

Meedoen kost maar tien minuten, en je maakt kans op 1000 euro!

Duizendpoot
Van uitzendprofessionals (en professionals werkzaam in detachering en payrolling) wordt veel gevraagd. Ze hebben te maken met (snel) veranderende omstandigheden, met klanten en kandidaten. Ze moeten verstand hebben van matching, van wet- en regelgeving, empathisch zijn, kunnen verkopen. De uitzendprofessional is een echte duizendpoot.

Mogelijkheden
Dat biedt vele loopbaankansen. Uitzendprofessionals kunnen doorgroeien richting vestigingmanagement of zich specialiseren in sales of recruitment. Over het algemeen hebben ze een goed beeld van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en komen ze over de vloer bij klanten waar ook interessante vacatures openstaan. Kortom, voor uitzendprofessionals zijn er volop mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Loopbaanpad
Er is echter nog weinig bekend over de loopbaanpaden van uitzendprofessionals en hun motieven om van functie of werkgever te veranderen. Daar wil artra met dit onderzoek verandering in brengen.

Vul de enquête in
Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, doe dan mee met het loopbaanonderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Julia Mecking van Tilburg University. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een artra-opleidingscheque ter waarde van 1000 euro. Meedoen kost circa 10 minuten. Vul dus snel de enquête in!
Klik op deze link om deel te nemen.

Bron: artra, 7 september 2020