Detaned en Labourforce samen in Flexcraft Techniek

0
125

Flexcraft Techniek is dé nieuwe toonaangevende speler in de flexbranche. Detaned en Labourforce hebben in Flexcraft Techniek hun ruime kennis en ervaring op de flexibele-arbeidsmarkt gebundeld.

Deze samenwerking brengt vraag en aanbod van ZZP-ers, uitzendkrachten en gedetacheerden beter bij elkaar en verhoogt de kwaliteit van dienstverlening. Op de moderne arbeidsmarkt is dit van groot belang voor zowel opdrachtgevers als voor flexwerkers.

Flexcraft Techniek Holding is de technische bedrijfstak van de Flexcraft Group en wordt gevormd door Flexcraft Detaned BV en Flexcraft Labourforce BV.

De samenwerking binnen Flexcraft zorgt voor meer flexibiliteit in dienstverlening en verhoogt de naamsbekendheid. Bovendien verstevigt de samenwerking de concurrentiepositie binnen de markt voor flexibele arbeid. Opdrachtgevers kunnen bij één partij terecht voor grote aantallen kwalitatief goede ZZP-ers, uitzendkrachten en gedetacheerden. Flexwerkers kunnen op hun beurt bij Flexcraft Techniek aan de slag via verschillende contractvormen bij een breed scala aan opdrachtgevers.

Bron: Flexcrafttechniek.nl, 5 december 2016